tegema-87
Wie we zijn

Over Tegema

Een multidisciplinair hightech ingenieursbureau op het gebied van tailormade precisiemechanica en mechatronica, dát is TEGEMA. We geloven dat focus de sleutel is tot succes. Om de markt voor te blijven moet u zich kunnen focussen op uw corebusiness. Daarom richten we ons op het engineeren van uw non-core technologie. Onze engineers werken aan slimme oplossingen, zodat u een goed eindresultaat neer kunt zetten.

INVENTIEF VAKMANSCHAP

Er zijn tal van technologische uitdagingen te bedenken die u liever niet wilt of kunt aanpakken. Als ontwikkelpartner nemen we deze uitdagingen uit uw handen. Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als inventief vakmanschap: slimme oplossingen die impact hebben op uw innovatieproces. We versterken uw business met het maken van tailormade one-offs en small series. 

Werkgebieden
Onze competenties met betrekking tot precisiemechanica en mechatronica passen we toe op het gebied van:

  • Manueel of semi-automatische productie tooling
  • Geautomatiseerde productie- en procesapparatuur
  • Generieke mechanische en mechatronische producten en modules

Ons Team

Bij TEGEMA werken we met een toegewijd topteam van meer dan honderd gedreven en hooggeschoolde vakmensen. Zij staan klaar om iedere uitdaging aan te gaan. Omdat onze engineers enorm worden uitgedaagd met projecten en we hen stimuleren in hun creatieve denkproces is het personeelsverloop minimaal. Daar zijn we erg trots op! 

Onze specialismen
We zijn gespecialiseerd in het engineeren van precisiemechanica en mechatronica en leveren aan eindproducenten en eerstelijns toeleveranciers. Onze kracht is het combineren van inventief vakmanschap met out-of-the-box-denken en een pragmatische aanpak. De eindgebruiker blijft daarbij altijd het uitgangspunt. 

Onze marktfocus
We vinden uitdaging in het werken aan hightech systems. Onze marktfocus ligt op Semiconductor, Life Science, Automotive, Packaging en Printing.

tegema-01

Impact hebben geeft meer voldoening
dan succes hebben