tegema-94
Onze drive

Tailormade engineering

Werken bij TEGEMA betekent nooit in standaard oplossingen denken. Onze klanten staan voor uitdagingen die vragen om precisiewerk en dus maatwerk. Samen met je team ontwikkel je one-offs en small series die onze klanten helpen een eindproduct te realiseren. Hiervoor graaf, schaaf en polijst je net zolang, totdat je de meest inventieve en hoogstaande oplossing bedenkt die er voor een specifieke uitdaging te bedenken is. Dát is maatwerk.

tegema-81
tegema-09
tegema-47

DENK ANDERS

Als je gaat voor creatief excelleren, ben je bij TEGEMA aan het juiste adres. Pak je ruimte, neem een andere weg en denk anders. Alleen dan help je onze klant aan een inventieve oplossing die hem écht een stap dichterbij het gewenste eindproduct brengt.

Creativiteit én structuur

Als engineer word je uitgedaagd om creatief het uiterste van jezelf te vragen. Om ervoor te zorgen dat jij die ruimte kunt nemen, terwijl kosten en uitvoering toch beheersbaar blijven, is het verstandig om werkprocessen in een gestructureerd model te gieten. Ons V-model brengt rust, orde en overzicht.

Het V-model van TEGEMA
Het V-model is een ontwikkelmethode waarin procesbeheersing de hoofdrol speelt. Iedere fase wordt afgesloten met een quality gate en met een bevestiging van zowel het RACI-team (Responsible, Accountable, Consulted en Informed) als de opdrachtgever. Met iedere quality gate groeit het gezamenlijk vertrouwen in het projectresultaat. Samen met de opdrachtgever stemmen we per fase of per concept af wie verantwoordelijk zijn en wat er gaat gebeuren. Centraal in het TEGEMA V-model staan acceptatie, verificatie en validatie. Maatwerk is óók uitblinken in proces- en kostenbeheersing.

tegema-54

Excelleren in inventieve oplossingen. Uitblinken in proces- en kostenbeheersing