tegema-36
Hoe we werken

Projecten

Als TEGEMA engineer werk je op een manier die het beste bij jou en jouw competenties past. Wanneer je kiest voor werken in projectvorm, maak je deel uit van multidisciplinaire projectteams. Jullie voeren, in nauw overleg met je klant, een project uit van eerste specificatiefase tot en met de complete realisatie. Een team kenmerkt zich als inventief, kundig, zelfsturend en hands-on, waarbij het V-model de basis vormt voor de werkwijze. Je hebt je eigen rol, toont initiatief, houdt nauw contact met klanten en 'managet' je eigen werk. Je kunt vanuit jouw expertise en karakter in onze organisatie doorgroeien naar een key-rol in een project.

tegema-46
tegema-02
tegema-03

DE VOORDELEN

Onze projectteams bestaan uit Project Managers, Systeem Architecten, Lead Engineers en Design Engineers. Spreekt dit je aan? Dan is werken aan een grote diversiteit aan projecten en in verschillende markten in huis of on site bij onze klant misschien wel iets voor jou. De voordelen voor jou:

  • Geen project of klant is hetzelfde. Je ervaart veel afwisseling in opdrachten, contacten en werkzaamheden
  • Ieder project leer je weer bij. Je bouwt een brede kennis en expertise op
  • Je bent gedurende de looptijd van het project verbonden aan eenzelfde opdracht (maximaal 1 jaar). Dit zorgt ervoor dat je je snel weer kunt vastbijten in een nieuwe uitdaging

Ben jij Tegema?

Inventief, zelfsturend en een hands-on professional. Bij TEGEMA zoeken we het complete plaatje. Herken jij jezelf hierin en doe je niets liever dan slimme oplossingen bedenken, zodat klanten een mooi eindresultaat neer kunnen zetten? Neem dan contact op met ons.

tegema-18

De uitdagingen van onze klanten vragen om een frisse blik