tegema-87
Wie zijn we

Over Tegema

Wij zijn TEGEMA: een multidisciplinair hightech ingenieursbureau op het gebied van tailormade precisiemechanica en mechatronica, TEGEMA manifesteert zich als een hightech ontwikkelpartner met een relatief klein en toegewijd topteam van ongeveer honderd hooggeschoolde technische vakmensen. Bij ons werk je aan de non-core uitdagingen van onze klanten. We nemen hen deze uitdagingen uit handen, zodat zij zich kunnen focussen op hun corebusiness.

Inventief Vakmanschap

We zijn experts in het maken van tailormade one-offs en small series. Dát is hoe we waarde toevoegen aan de business van onze partners. Onze competenties met betrekking tot precisiemechanica en mechatronica passen we toe op het gebied van:

  • Manueel of semi-automatische productie tooling
  • Geautomatiseerde productie- en procesapparatuur
  • Generieke mechanische en mechatronische producten en modules

ONS TEAM

Ons topteam telt van ongeveer honderd gedreven en hooggeschoolde vakmensen. Klaar om iedere uitdaging aan te gaan. Geen project is hetzelfde en je wordt iedere keer flink uitgedaagd om te komen tot de meest slimme en creatieve oplossing. Daarom is het personeelsverloop minimaal en dat maakt ons trots!

Onze specialismen
Het engineeren van precisiemechanica en mechatronica is onze specialiteit. We leveren aan eindproducenten en eerstelijns toeleveranciers. Inventief vakmanschap, creatieve vrijheid en een open werksfeer zijn kenmerkend voor onze werkwijze en bedrijfscultuur. Binnen onze werkzaamheden houden we altijd de eindgebruiker voor ogen. We streven naar de meest inventieve oplossingen die ervoor zorgen dat onze klanten kunnen innoveren.

Onze marktfocus
Je vindt ons hoofdkantoor in de Brainport in Eindhoven, maar we hebben ook een nevenvestiging in Arnhem. Vanuit deze plaatsen werken we in multidisciplinaire teams aan geavanceerde technologie. We vinden onze uitdaging in het werken met hightech systems. Onze marktfocus ligt op Semiconductor, Life Science, Automotive, Packaging en Printing.

tegema-01

Impact hebben geeft meer voldoening
dan succes hebben