tegema-41
Hoe we werken

Detachering

Wanneer je je verbindt aan TEGEMA, krijg je de vrijheid om te kiezen voor een manier van werken die bij jou en jouw competenties past. Misschien geef je de voorkeur aan werken op detacheringsbasis. In veertig jaar tijd hebben wij duurzame relaties opgebouwd met diverse topondernemingen, zoals ASML en DAF, die veelvuldig gebruikmaken van onze expertise. Onze klanten zijn blij met jouw komst. Je brengt kennis en kunde in huis. Je frisse benadering in combinatie met het begrijpen van hun 'way of working' helpt hen echt verder in hun werkproces. Daarnaast ben jij als geen ander in staat om patronen te doorbreken.

tegema-17
tegema-08
tegema-10

De voordelen

Voor een nader te bepalen termijn verbind jij je aan een specifiek bedrijf en word je onderdeel van hun (werk)cultuur. Wat je ermee wint:

  • Je bent lange termijn verbonden aan een bedrijf
  • Je ontwikkelt je tot een specialist
  • Een opdrachtgever ziet jou als een volwaardig werknemer
  • Uiteraard blijf je in dienst bij TEGEMA en blijf je verbonden aan het hoofdkantoor
     

Ben jij tegema?

Doe je niets liever dan creatieve oplossingen bedenken voor de uitdagingen van onze klanten? Ben je daarnaast inventief, toegewijd en met een frisse benadering in staat om patronen te doorbreken? Dan ben jij het schaap met de vijf poten dat wij zoeken! Neem vandaag nog contact op met ons.

tegema-44

Of we vinden een weg,
óf we maken er één