tegema-94
Onze drive

Tailormade engineering

U wilt innoveren, wij willen oplossen. U wilt uw kernactiviteiten versterken en wij zijn experts in het aanpakken van uitdagingen die niet bij uw corebusiness horen. Het vinden van de meest passende oplossing betekent maatwerk leveren. Maatwerk is voor ons goed luisteren, vooruit denken, plannen, evalueren en finetunen. Deze manier van werken resulteert in precisiewerk en dus vakmanschap.

tegema-81
tegema-09
tegema-47

CREATIVITEIT ÉN STRUCTUUR

We leveren one-offs en small series die u dichter bij uw doel brengen. Samen bepalen we het ambitieuze en haalbare eindresultaat. Onze engineers hebben een echte out-of-the-box mindset en krijgen de vrijheid te excelleren in het aandragen van creatieve oplossingen. Daarbij is het verstandig om werkprocessen in een gestructureerd model te gieten. Ons V-model brengt rust, orde en overzicht, zodat kosten en uitvoering beheersbaar blijven.

HET V-MODEL VAN TEGEMA

Het V-model is een ontwikkelmethode waarin procesbeheersing de hoofdrol speelt. Iedere fase wordt afgesloten met een quality gate en met een bevestiging van zowel u als het RACI-team (Responsible, Accountable, Consulted en Informed). Met iedere quality gate groeit het gezamenlijk vertrouwen in het projectresultaat. Samen stemmen we per fase of per concept af wie verantwoordelijk zijn en wat er gaat gebeuren. Centraal in het TEGEMA V-model staan acceptatie, verificatie en validatie. Maatwerk is dus niet alleen excelleren in inventieve oplossingen, maar ook uitblinken in proces- en kostenbeheersing.

tegema-54

Excelleren in inventieve oplossingen. Uitblinken in proces- en kostenbeheersing