tegema-36
Hoe we werken

Projecten

TEGEMA heeft multidisciplinaire projectteams die een (deel)module van kop tot staart ontwikkelen en realiseren. Deze teams opereren bij TEGEMA intern of bij u on site. Onze projectenorganisatie bestaat uit Project Managers, Systeem Architecten, Lead Engineers en Design Engineers en gebruiken het V-model als basis. Onze gedreven en inventieve engineers in precisiemechanica en mechatronica zijn op zoek naar niet-alledaagse en frisse oplossingen, waarbij nauw contact met uw onderneming uiteraard van cruciaal belang is. Onze marktfocus is op Semiconductor, Life Science, Automotive, Packaging en Printing.

tegema-46
tegema-02
tegema-03

HAAL MEER RENDEMENT UIT UW PROJECT

Uw business vraagt aandacht en kent vele uitdagingen. Om leidend te worden of te blijven in uw markt is focus van essentieel belang en dan met name op uw core processen en technieken. TEGEMA ondersteunt u door zich te richten op de engineering van uw non-core processen en technieken. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • U breidt uw flexibele schil uit en kunt rekenen op extra kennis en kunde
  • U houdt uw engineeringafdeling gefocussed en controleerbaar
  • Door het uitbesteden van uw non-core projecten houdt u proces- en kostenbeheersing transparant

Uw project, onze uitdaging

Onze engineers hebben ruime ervaring in het aansturen en volbrengen van een groot aantal projecten voor verschillende opdrachtgevers. Zij begrijpen wat u en uw project nodig hebben: overzicht, doortastendheid en een slimme oplossing. Hebt u een interessant project waar we onze tanden in mogen zetten? Onze engineers staan voor u klaar!

tegema-18

Uw uitdaging vraagt om een frisse blik